Keď niečo robíme, robme to kvalitne

Be smarted!

Keď niečo robíme, robme to kvalitne

21. septembra 2012 magnetka.sk 0

Už od začiatku sme chceli prísť s niečim, čo by mohol využiť každý a nie len veľké firmy. Niečo, čo by mohlo potešiť deti aj dospelých, mladých aj starých. Keďže pracujeme aj s ľudmi v rôznych organizáciach a firmách, alebo sa s takými ľudmi stretávame, vedeli sme že niečo také im chýbalo, alebo by to vedeli využiť. Počas realizácie projektu sa vynárali rôzne úlohy, aby sme dosiahli požadovaný cieľ a splnili požiadavky.

  • Nájsť a použiť cenovo dostupné a prijateľné redakčné systémy a aplikácie. Nenašli sme však také, ktoré by spĺňali naše požiadavky. Nakoniec sme sa rozhodli naprogramovať celý portál sami. Portál, ktorý by ponúkal užívateľom možnosť vytvorenia vlastných výrobkov, s jednoduchým objednávaním a ďalšími informáciami. Portál, ktorý ponúkne kompletné administrátorské a workflow rozhranie pre zamestnancov s možnosťou generovania faktúr a pod.
  • Dať viac možností. Chceli sme užívateľom ponúknuť viac ako len to, čo nám umožňoval jeden stroj, ktorý sme doteraz vlastnili. Kúpili sme teda ďalší, ktorý umožňoval vyrábať ďalšie magnetky, odznaky, zrkadielka a otvárače.

  • Kvalita za dobrú cenu. Vyskúšali sme asi 20 rôznych podkladových materiálov a skúšali sme tlač u viacerých firiem. Nakoniec sme sa rozhodli kúpiť kvalitnú tlačiareň s vysokým rozlíšením a začali sme používať fotopapier, aby aj z vašich fotiek boli magnetky a odznaky kvalitné. Chceli sme aby naše výrobky neboli len originálne ale aj cenovo dostupné s vysokou kvalitou.

Tieto ale aj ďalšie úlohy, ktoré nás pri príprave portálu www.magnetka.sk postretli sme riešili preto, aby sme mohli potešiť čo najviac ľudí a poskytnúť im možnosť pre sebarealizáciu a vytváranie krásnych, kvalitných a originálnych darčekov a zároveň obohatili aj nás o nové skúsenosti a poznatky.

Pridaj komentár