magnetka.sk – viac ako internetový obchod

Be smarted!

magnetka.sk – viac ako internetový obchod

7. septembra 2012 magnetka.sk 0

magnetka SmartVia
Je 7.9.2012 a svetlo sveta uzrel náš prvý interný projekt. Jedná sa o zaujímavú stránku (internetový obchod), ktorá obohatila jej tvorcov a veríme, že si svojich priaznivcov nájde aj medzi jej návštevníkmi.
A prečo sme sa vo firme, ktorá sa venuje práci s dátami rozhodli práve pre prípravu magnetiek a iných reklamných produktov? Každý z členov spoločnosti SmartVia s.r.o. sa okrem technických záležitostí venuje aj iným aktivitám či už je to práca s ľuďmi, šport alebo cestovanie. Rôznorodosť aktivít, ktorým sa venujeme ale aj chuť naučiť sa niečo nové nás priviedla k myšlienke pripraviť niečo zaujímave, čo nás vnútorne obohatí, ale zároveň poteší aj jej návštevníkov a ponúkne nové možnosti sebarealizácie a tvorivosti.
Pripravili sme pre Vás portál www.magnetka.sk a s tým spojenú aj „minifabriku“. Portál ponúka svojim návštevníkom nápady a inšpiráciu na prípravu a využitie magnetiek, odznakov, zrkadielok či otváračov. Stránka okrem zaujímavých článkov ponúka možnosť objednať si niektorý z preddefinovaných výrobkov, alebo pripraviť si vlastný originálny produkt podľa svojho želania a potreby.
Stránka je určená všetkým, ktorý chcú nájsť nejakú inšpiráciu, vyplniť voľné chvíle tvorivou prácou, vytvoriť si zaujímavý a lacný predmet pre svoje potešenie alebo obdarovanie svojich blízkych. Na tejto stránke si jednoducho a za málo peňazí môžeš urobiť originálne a zaujímave magnetky, odznaky ale aj iné drobné upomienkové predmety.
Príprava tejto stránky nás veľa naučila, a veríme, že aj Vás poteší a možno aj pomôže pri výrobe originálnych darčekov.

Pridaj komentár